Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

goudenbod.nl heeft 14 4 ster reviews 14
goudenbod.nl heeft 3 3 ster reviews 3
goudenbod.nl heeft 1 2 ster reviews 1
goudenbod.nl heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Ed Neudorfer

Vandaag de kunstplant (orchidee + een vetplantje) in een uitstekende staat ontvangen. Het was een grote verrassing toen wij het pakket uitpakten. Mooier zelfs dan we verwacht hadden. Uitstekend verpakt en van een topkwaliteit.

2. Sanel

Zeer blij met de aankoop van onze nieuwe fiets! De service was heel erg goed, vriendelijk personeel en ook niet onbelangrijk een hele scherpe aankoopprijs! Zou deze fiets (van merk Husqvarna) zeker aanraden, doen kwalitatief zeker niet onder een Gazelle elektrische fiets.

3. Hoe zou je goudenbod.nl beoordelen?

4. Bert

keurig was mijn pakket verpakt alles zat in de orginale verpakking gesield bedankt

5. Boers

Zeer tevreden Zeer goed verpakt Zeer goede kwaliteit#

6. Gerard van der Zon

Misschien zijn juliie goed als website voor aankopen van voor en door de klant zelf. Maar ik vond in de site van topbloemen een leuk plantebakje op jullie naam. Door mij besteld voor mijn zieke kleindochter in Hengelo Ik kon bij de bestelling niet een geadresseerde en een afzender opgeven. Laat staan een groet op een kaartje. Dit is een andere tak van handel en die verdient zeker geen

7. Martijn de Ridder

Altijd leuk om hier een kado te scoren voor bijvoorbeeld een verjaardag, product is snel geleverd en toen ik een vraag had over het product is er heel snel geantwoord. Top service!